Search here...
TOP
Pinterest Expert Roosmarijn Hobo New York Ceiling Co.
To Live

De Beste Sfeermaker voor Wand, Plafond en Meubel

Creëer je eigen New York Style met de stalen panelen en lijsten van New York Ceiling Co. Deze subtiele en ook robuuste sfeermaker maakt een statement in ieder interieur. Het is een collectie voor degene die net even anders wil zijn. Voor stijlvolle interieurs met een twist uit New York. Het kan classy en chique, maar ook hip met een rauw randje.

De panelen geven jouw unieke handtekening aan het interieur. Ze zijn geschikt voor het bekleden van wanden, (systeem)plafonds en meubels. Zowel renovatie als nieuwbouw. Gebruik ze als sfeermaker in restaurants, bars, hotels, winkels, kantoren en particuliere woningen.

De collectie is exclusief verkrijgbaar bij New York Ceiling Co. en de Europese dealers. Wil je de collectie met eigen ogen zien? Neem contact op voor een afspraak in de showroom in Bodegraven.

MONTAGE IS EENVOUDIG

De panelen zijn handzaam, hebben in de meeste gevallen geen afwerking nodig en kunnen eenvoudig gemonteerd worden door het drop-in of nail-up systeem. Bij drop-in worden de panelen in een systeemplafond raster gelegd. In geval van nail-up worden ze op een vlakke ondergrond aangebracht met montagekit of schietnagels. De panelen op maat maken? Dat kan eenvoudig met papiersnijder of schaar. Bekijk montage en afwerking voor een uitgebreide toelichting

DE KLEUREN EN PATRONEN

Om de sfeer te creëren die bij jou past kan je kiezen uit vele kleuren en patronen, met als toevoeging een sierlijst. De collectie varieert van koper tot matzwart, van bewerkt tot onbehandeld en van stoere sterren tot klassiek sierwerk. Welke kleur, welk patroon en welke lijst kies jij?

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow Me

No images found!
Try some other hashtag or username