Search here...
TOP
To Live

De Metamorfose

Onze boerderij is uit 1900 maar het voorhuis is in de jaren zestig opnieuw neergezet. De pui aan de zijkant van het huis had dan ook zo’n typisch kozijn uit die tijd. De vlakverdeling was niet symmetrisch en de totale uitstraling en sfeer gaf ook de ruimte iets oubolligs. En dat terwijl het uitzicht vanuit het voorhuis, waar de woonkamer gesitueerd is, werkelijk prachtig is. Aan de ene kant kijk je de mooie grote en beschutte tuin in met de oude fruitbomen en zie je achteraan de oude eiken staan, aan de andere kant heb je prachtig vrij uitzicht over het Friese landschap.

Tijd dus om hier verandering in te brengen. De nieuwe pui moet meer licht geven, een nog mooier uitzicht op het Friese landschap laten zien, tijdloos zijn én bij de boerderij passen. Er was dan ook maar 1 oplossing; een stalen kozijn. Dus zijn we gaan slopen. Het kozijn en de bestaande vensterbank hebben we eruit gehaald. Maar ook de jaren zeventig schouw hebben er verwijderd. Zo krijgt de kamer al meer lucht en ruimte.

De ontstane opening hebben we tijdelijk met platen dichtgezet, zodat alles waterdicht blijft. Omdat ook de vensterbank eruit is hebben het gat in de vloer hersteld en ook de epoxy gietvloer opnieuw aangebracht. En we hebben het stel-kozijn geplaatst, zodat de stalen pui bevestigd kan worden.

Omdat we graag een kozijn willen van goede kwaliteit, komen we al snel uit bij Simply Steel; een bedrijf met passie!

Simply Steel zijn echte specialisten in staal. Specialisten in een materiaal dat oud en nieuw tegelijk is. Je bent verzekerd van een eindproduct op maat, in elke vorm, afmetingen vakverdeling. De stalen puien van Simply Steel worden stuk voor stuk in Europa geproduceerd, onder optimale ambachtelijke productieomstandigheden. Kwaliteit verzekerd dus. En wat zijn we blij met het kozijn. Wat is het een plaatje geworden; ik ben nog iedere dag verliefd. Alles waar we op hoopte en meer! En de service en kwaliteit van Simply Steel is echt uitmuntend!!

Als er 1 investering meer dan waard is in je woning, dan is het wel een stalen kozijn. Het gaat verder dan een trend; het is een evergreen. Geen onderhoud meer zoals bij een houten kozijn, tijdloos, heerlijk licht woonkamer, prachtig uitzicht vanuit de ruimte, stijlvol, waarde vermeerderend voor de woning. Serieus; ik kan geen nadeel bedenken. Echt een meerwaarde!«

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow Me

No images found!
Try some other hashtag or username