Search here...
TOP
To Live

Simply Steel: Zo Geef Je Je Huis Extra Karakter.

Op internet kwam ik Simply Steel tegen en ik was op slag verliefd! Simply Steel is gespecialiseerd in stalen interieur- en exterieur concepten: van slanke binnen- en buitenkozijnen tot stalen (taats)deuren en ramen. De producten van Simply Steel worden op ambachtelijke wijze op maat geproduceerd en kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt.

Stalen deuren & kozijnen.
Klassiek in een modern jasje.

De ‘industrial style’ is helemaal van nu. Zowel in gerenoveerde panden als bij moderne projecten zorgen slanke stalen kozijnen en deuren, trapleuningen en balustrades voor een stoere elegante look. Staal is sterk, duurzaam, ambachtelijk, onderhoudsarm en geeft een bouwproject extra karakter

Van concept tot oplevering

Simply Steel Vintage, een nieuwe afwerking die nieuw nog meer doet denken aan oud. Bij afwerkingen zijn de verschillende uitstralingen te zien die toegepast kunnen worden.

Het gehele traject in één hand
Belangrijk voordeel is dat Simply Steel, naast de productie, het gehele traject voor je kan regelen:

  • maatvoering en tekenwerk
  • productie
  • afwerking van het staal (grondlaag en/of poedercoating)
  • montage
  • glaslevering (isolatieglas en/of veiligheidsglas) en glasmontage

Staal: klassiek & modern in één

Het is klassiek en modern tegelijk. En het is robuust en sierlijk in één. Staal. Staal is een materiaal dat terug is van weggeweest. Veel gebouwen uit de periode van 1920 tot 1940 bevatten stalen ramen en puien. Bekende architecten zoals Dudok, Duiker en Peutz maakten er goede sier mee.

Architecten kiezen voor staal
Het staal van vandaag combineert de elegantie van vroeger met de eisen van vandaag. Met z’n veelzijdige, ranke vormgeving sluit staal prima aan bij de hedendaagse bouwstijlen in renovatie en nieuwbouwprojecten. Het materiaal is sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. En toepassing van staal geeft ontwerpen meer karakter en meer cachet, veel architecten werken dan ook (weer) met stalen puien, deuren en ramen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow Me

No images found!
Try some other hashtag or username