Search here...
TOP
Pinterest Expert - Zalig in Antwerpen
To Travel

Dit is het Mooiste Vakantiehuis van Antwerpen

Bij ZaligInAntwerpen kan je een vakantiehuis in Antwerpen centrum huren voor  6, 8, 10, 12 of 14 personen, ideaal om met grotere gezinnen, vriendengroepen of collega’s Antwerpen te ontdekken. Elk vakantiehuis is gelegen in hartje Antwerpen vlakbij de mooiste pleintjes, musea en winkels en de lekkerste restaurants. Elk vakantiehuis wordt in zijn geheel verhuurd. Je kan een vakantiehuis huren voor enkele dagen of per weekend, midweek of week.

Weekendje weg in de stad

Heb je voor je familieweekend of jaarlijkse vriendenuitje wel eens gedacht aan een stedentrip? Antwerpen leent zich perfect voor zo’n uitje. Kies voor een verblijf bij Zalig in Antwerpen, met plaats voor tien tot twaalf personen. Ideaal voor grote of meerdere gezinnen, vriendengroepen of collega’s bijvoorbeeld. De ‘bohemian-style’ vakantiewoningen liggen in hartje stad.

Denk aan ruime slaapkamers met fijne, opgemaakte bedden en een eigen badkamer mét regendouche. Na een dag in de stad is het heerlijk thuiskomen. Gezellig samen koken? Er is een luxe open keuken met gezellige tafels, banken en krukjes. Geen zin om te koken? Ga eten in de stad of laat een cateraar de maaltijden verzorgen.

Ontdek Antwerpen

Je logeert midden in het historische centrum van Antwerpen. Ideaal! Verse broodjes halen voor het ontbijt of lekker buiten de deur ontbijten bij een van de vele koffiebarretjes. Een rondje Kloosterstraat met z’n antiek en brocante, heerlijk eten op Het Zuid, per fiets door de stad? Zoveel te zien en te ontdekken, een weekend gaat te kort zijn!

Kijk eens op: Bijzonderplekje of ZaligInAntwerpen

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow Me

No images found!
Try some other hashtag or username