Search here...
TOP

About

Let me inspire you with the things I love…. Top 20 Dutch Pinfluencer.

Inspiratie, ik kan er geen genoeg van krijgen. Er is zoveel moois te ontdekken. Alles wat mij interesseert, of waar ik gewoon heel erg blij van word, verzamel ik sinds 2012 op mijn Pinterest account en nu ook hier op de site. Het is mijn passie. En ik ben blij dat ik met deze verzameling nog heel veel meer mensen blij kan maken!

Als Pinterest expert help ik ook graag bedrijven de gouden kansen van Pinterest te laten zien en deze succesvol in te zetten. En ik neem jullie op deze site mee in ons eigen project: de verbouwing en styling van onze woonboerderij.

I am not perfect. But I am limited edition!

www.pinterest.com/roosmarijnhobo


PINTEREST VOOR JOUW BEDRIJF 

De gouden kansen met Pinterest als Marketingtool!

Als top 20 Dutch Pinfluencer met 89k volgers en een bereik van 300k – 760k per maand kan ik je als geen ander helpen.

Succesvol op Pinterest zijn, is geen toevalstreffer, maar het hebben van de juiste mindset én strategie. Wil jij weten hoe jij een enorm winstgevende account bouwt en elke maand opnieuw jouw ideale klanten binnenhaalt? Hoe je in vrijheid kan en ook blijft ondernemen, terwijl je een enorm bereik behaalt op Social Media? En hoe je gefocust je doelen kan realiseren door middel van het volgen van een concreet stappenplan? Volg dan mijn Pinterest training!

 De afgelopen jaren ben ik eigenaresse geweest van een eigen merk met plaids. Deze liet ik in Schotland produceren en leverde in Nederland o.a. aan de Bijenkorf, maar bijvoorbeeld ook aan Saks Fifth Avenue in New York. Zelfs president Obama gaf zijn gasten in Washington op Inauguration Day een plaid van mij cadeau aan zijn gasten. Met vallen en opstaan heb ik veel geleerd. Dus die tijd dat kan ik jou besparen! De juiste marketingkanalen inzetten en online zichtbaar zijn, is voor mij dagelijkse koek.

 Inmiddels heb ik van Pinterest mijn expertise gemaakt. Met 89k volgers en een bereik van 300k – 760k perm maand, sta ik in de top 20 van Dutch pinfluencers. Mijn toegevoegde waarde is dat ik weet wat ondernemen inhoudt. Ik kan met je meedenken op allerlei vlakken.

 Ik weet dat Pinterest voor meer zichtbaarheid, meer verkeer en meer omzet kan zorgen.

√ Ik bekijk samen met jou eerst wat je marketing- en social media wensen zijn. Wat je precies wilt weten en waar ik je mee kan helpen.

√ Naar aanleiding daarvan kies je de dienst die het best bij je past en bepalen we de strategie.

Boek ook een training!
.

Organiseer je een evenement? Boek Roosmarijn Hobo dan op: 

//www.dagvoorzitterspreker.nl/spreker/roosmarijn-hobo/

– DE GOUDEN KANSEN VAN PINTEREST –  Waarom een Pinterest Business Account? Pinterest werkt heel anders dan Facebook, Instagram of LinkedIn. Pinterest is een echte traffic machine en zorgt dagelijks voor meer website bezoekers. Pinterest brengt ná Google het meeste verkeer naar je website. Gratis? Ja gratis!

Als autoriteit op het gebeid van Pinterest geeft Roosmarijn Hobo de lezing en kennissessie ‘Ontdek de gouden kansen van Pinterest’ met praktische tips voor het professioneel succesvol inzetten van de grootste beeld zoekmachine. Ze geeft je praktische inzichten in de kansen en mogelijkheden van Pinterest. En je leert hoe je met de juiste Pinterest strategie dagelijks gratis verkeer naar jouw website brengt. Hiermee verzekert u zich niet alleen van de laatste kennis op dit gebed, maar ook op een hoger rendement op dit platform.

Wilt u een lezing/kennissessie specifiek over het snels groeiende social media kanaal van dit moment; Pinterest? Dan bent u aan het juiste adres.

– WEGWIJS IN DE WERELD VAN SOCIAL MEDIA –  Social media zijn booming en blijven zich continu ontwikkelen. Geen wonder dus dat steeds meer bedrijven en organisaties social inzetten, binnen de online marketing strategie. Toch bestaat er voor bedrijven en organisaties nog steeds veel onduidelijkheid rondom social media. Wat houdt het precies in? Waarom bieden social media veel kansen en hoe kunnen deze kansen het beste worden benut? Roosmarijn Hobo, Social Media Influencer met 89k volgers, geeft inzicht maakt je wegwijs in de wereld van social media.

Ze neemt je mee in de tien redenen om social media in te zetten, maar laat je naast de kansen ook zien hoe je dit kunt doen en hoe je het verschil kunt maken.  Een inspirerende lezing boordevol praktische tips. Hiermee verzekert u zich niet alleen van kennis op dit gebied, maar ook op een hoger rendement op de platformen.

Follow Me

No images found!
Try some other hashtag or username