Search here...
TOP
Pinterest Expert

Workshop/Kennissessie

WORKSHOP/KENNISSESSIE

Voor wie:

– Afdeling marketing
– Groep met professionals

Ben jij een bedrijf met een afdeling marketing waarbij Pinterest nog onbekend terrein is?  

Waarom een Pinterest Business Account? Pinterest werkt heel anders dan Facebook, Instagram of Linkedin. Pinterest is een echte trafficmachine en zorgt dagelijks voor meer website bezoekers. Pinterest brengt ná Google het meeste verkeer naar je website. Gratis? Ja gratis!

Graag nodigt The Style Club je uit voor de kennissessie ‘Ontdek de gouden kansen van Pinterest’ met daarin praktische tips voor het zakelijk succesvol inzetten van de grootste beeldzoekmachine. We geven je praktische inzichten in de kansen en mogelijkheden van Pinterest. En je leert hoe je met de juiste Pinterest strategie dagelijks gratis verkeer naar jouw website brengt en meer verkoop genereert.

Tijdens deze bijeenkomst vertelt Roosmarijn Hobo, Top 20 Nederlandse Pinfluencer, met een gratis bereik van rond de half miljoen per maand, je meer over de mogelijkheden om Pinterest zakelijk in te zetten. Het verschil met de andere kanalen en praktische tips waarom Pinterest zoveel kansen biedt voor het MKB.

Vraag een workshop/Kennissessie aan:

Een workshop/kennissessie op maat waarbij we samen bekijken wat de wensen zijn en wat ik voor jouw event of bedrijf kan betekenen.

* Offerte op maat

Organiseer jij een evenement en zoek je een spreker over Pinterest?

Boek mij dan via: Persona Grata

Wil je het beheer van je Pinterest account liever uitbesteden?

Werk dan samen met mij en Brandmerck

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow Me

No images found!
Try some other hashtag or username